Élelmiszer kereskedelem

Raktáráruházunk a CBA franchise tagja tagja. 1200 négyzetméteres üzletünkben a lakosságot, a kereskedőket és intézményeket egyaránt kiszolgáljuk. Zöldség-gyümölcs választékunk a régióban egyedülálló, partnereink részére a megrendelt árut igény szerint kiszállítjuk. Célunk a vásárlók legteljesebb kiszolgálása a lehető legkedvezőbb feltételek mellett.

Zöldség-gyümölcs nagykereskedés

400 négyzetméteres hűtött tároló egységünkben a friss zöldség-gyümölcs rendkívül széles választékát kínáljuk. Hűtőkamráink biztosítják az áru frissességét, jó minőségét. A helyi termelőknek értékesítési lehetőséget kínálunk.

Szállítmányozás

Cégünk emelőhátfalas, billenős és fix platós gépjárműparkjával áruszállítást, szállítmányozást végez bel-, és külföldön.

Gabona kereskedelem

Gabonafélék, olajos magvak, madáreleségek és egyéb termékek termeltetésével felvásárlásával, és forgalmazásával (export-import) valamint feldolgozásával foglalkozunk. Termelő partnereink által előállított termékeket a hazai mellett a német, osztrák, olasz, lengyel piacokon értékesítjük.

Takarmány kereskedelem

Takarmányboltunkban növénytermesztők részére vetőmagok széles választékát, műtrágyát, állattenyésztők részére táp-, és takarmány termékeket, madáreleséget, kutyaeledelt kínálunk. Itt működik PB gázcseretelepünk is.

Ingatlan hasznosítás

Jelenleg nincs kiadó ingatlanunk.